5 razloga zašto su Krauterhof proizvodi pravi izbor za vas!

Da li vam se bar jednom desilo da vas od previše sedenja zabole vrat ili leđa, da pred letovanje tražite rešenje da što pre oblikujete svoje telo ili da tokom hladnih zimskih dana pokušavate da umirite ispucalu kožu? Ako je vaš odgovor potvrdan, sigurni smo da ste se do sada već susreli sa Krauterhof proizvodima.

Krauterhof proizvodi će vam pomoći da rešite bilo koju od ovih poteškoća! Ali, šta je to što Krauterhof proizvode dodatno izdvaja na tržištu, a da to nisu samo njegova raznovrsna namena i dobra efikasnost?

1. Prirodni sastojci proizvoda za odličan kvalitet

Svi Krauterhof proizvodi napravljeni su na bazi prirodnih sastojaka. Svaki proizvod sadrži određenu vrstu lekovite biljke. To su visokokvalitetni prirodni sastojci koji se dobijaju iz korena ili lista biljke, a njihova uloga je da stimuliše i poboljša prirodnu funkciju kože. Krauterhof proizvodi u sebi imaju neke od najlekovitijih prirodnih sastojaka, kao što su: gavez, žalfija, hajdučka trava, menta, kopriva, matičnjak i mnogi druge.

Proizvodi imaju različite uloge. Krauterhof možete koristiti za vašu kosu i negu kože. U ponudi se nalaze i prirodni anticelulit preparati za oblikovanje tela, sportski gelovi za oporavak i zagrevanje mišića, kao i konjski balzami.

2. 100% originalni nemački proizvodi sa tradicijom

Osim najkvalitetnijih prirodnih sastojaka, Krauterhof odlikuje i višedecenijsko iskustvo u proizvodnji preparata koji se mogu naći širom sveta. Kvalitet proizvoda predstavlja temelj kulture rada kompanije. Od procesa nabavke sastojaka, same proizvodnje i sve do isporuke finalnog proizvoda, Krauterhof ne odstupa od najviših standarda.

Upravo zbog toga kompanija Asam GmbH & Co. proizvodi Krauterhof proizvode skoro šest decenija, uz dobro poznat i jedinstveni pečat – 100% Original Nemački. Tradicija i kvalitet koji su prisutni u razvoju još od samog osnivanja.  

3. Krauterhof proizvodi za različite generacije

Krauterhof je namenjen svima. Različite generacija mogu da koriste Krauterhof proizvode. Ljubitelji sporta i fizičkih aktivnosti, koji su svakodnevno u pokretu koriste sportske gelove. Anticelulit gelovi i kompletan program je godinama najpopularniji kod dama, koje teže da oblikuju svoje telo, reše se celulita i zategnu noge.

Preparati za negu kože popularni su kod oba pola različitog uzrasta, dok su Krauterhofkonjski balzami namenjeni apsolutno svima koji imaju probleme s bolovima u telu i mišićima, bez obzira na godine.

4. Raznovrstan asortiman proizvoda

Široka lepeza proizvoda je osmišljena zbog potražnje različitih generacija. Putem naših saveta i preporuka, možete naći idealan proizvod u skladu sa vašim željama i potrebama. Krauterhof proizvodi pomažu i doprinose da se bolje osećate i sjajno izgledate.

Naši proizvodi nude efikasna rešenja, a prioritet Krauterhof je briga i pažnja o našim kupcima. Svaki proizvod je jedinstven, a svojim prirodnim sastojcima pozitivno i kvalitetno deluje na vaše telo.

5. “Moj prirodan korak do lepog i zdravog tela”

Krauterhof svojim sloganom najbolje pokazuje za šta se zalaže i čemu teži. Nudi odgovarajuće savete i mogućnosti koja daju rezultate. Prirodnin sastojcima pruža efikasna rešenja, a krajnji cilj je da ispunimo sva očekivanja naših kupaca kako bi imali zdraviji život.

Ukoliko još uvek niste probali Krauterhof proizvode ili samo želite da napravite zalihu svojih omiljenih Krauterhof proizvoda, možete ih poručiti online putem ovog linka.