5 razloga zašto su Krauterhof proizvodi
pravi izbor za vas!

Da li vam se bar jednom desilo da vas od previše sedenja zabole vrat ili leđa, da pred letovanje tražite rešenje da što pre oblikujete svoje telo ili da tokom hladnih zimskih dana pokušavate da umirite ispucalu kožu? Ako je vaš odgovor potvrdan, sigurni smo da ste se do sada već susreli sa Krauterhof proizvodima.

Krauterhof proizvodi će vam pomoći da rešite bilo koju od ovih poteškoća! Ali, šta je to što Krauterhof proizvode dodatno izdvaja na tržištu, a da to nisu samo njegova raznovrsna namena i dobra efikasnost?

1. Prirodni sastojci proizvoda za odličan kvalitet

Krauterhof je brend koji je od samog osnivanja bio okrenut prirodi pa su i njegovi proizvodi napravljeni na bazi prirodnih sastojaka, sa prirodnim poreklom.

Menta, neven, kamilica, matičnjak, divlji kesten, kamfor, ruzmarin, arnika, aloa vera, gavez, eukaliptus, rastavić, beli slez – samo su neki od sastojaka koji sadrže Krauterhof proizvodi. Još od davnina su baš njih naši stari koristili da saniraju povrede, bolove i poteškoće sa kojima su se susretali, a u kombinaciji sa ostalim visokokvalitetnim sastojcima koji su prijatni za kožu i održivi, Krauterhof proizvodi se izdvajaju po svom kvalitetu i delotvornosti.

list-400x400

2. 100% originalni nemački proizvodi sa tradicijom

Pecat-400x400

Skoro šest decenija nemačka kompanija Asam GmbH & Co. proizvodi Krauterhof proizvode koji se mogu naći širom sveta, a Krauterhof proizvodi su u Srbiji dostupni čak 15 godina!

Kroz jedinstveni pečat – „100% ORIGINAL NEMAČKI proizvod sa tradicijom” prenosimo inovativne ideje na kojima se Krauterhof proizvodi baziraju, ali i izvanredan kvalitet koji se kontinuirano razvija od samog osnivanja brenda.

3. Krauterhof proizvodi za različite generacije

Kako mi to volimo da kažemo –Krauterhof proizvodi su namenjeni svima.

Krauterhof sport gelove uglavnom biraju mladi koji su aktivni i stalno u pokretu. Krauterhof anitcelulit gel, kao i celokupan anticelulit program je već godinama jedan od omiljenih programa damama koje žele da se reše upornog celulita i viška kilograma. Te dame posebno uživaju i u našim šamponima, maskama i serumima za kosu.

Krauterhof kreme i gelove biraju i žene i muškarci koji usled određene indikacije imaju potrebu za negom kože, dok su konjski balzami namenjeni svima koji imaju bolove u mišićima, zglobovima i kostima, bez obzira na godine.

Piktogram03-400x400

4. Bogat i raznovrstan asortiman proizvoda

Piktogram02-400x400

S obzirom na to da Krauterhof proizvode mogu koristiti različite generacije, sasvim je razumljivo zašto je naš asortiman toliko širok i bogat – imamo proizvode za negu od glave do pete.

Iako su Krauterhof kreme za rehabilitaciju, tj. konjski balzami prva stvar po kojoj nas prepoznaju, u Krauterhof portfoliju možete pronaći i biljne kreme i meleme, Krauterhof sport gel, proizvode protiv celulita, kao i proizvode za negu kose.

5. “Uvek pomaže kada se namaže”

Ovaj Krauterhof slogan najbolje pokazuje upravo ono za šta se svi mi iz Krauterhofa zalažemo – da vam za određeni problem i poteškoću ponudimo prirodno rešenje koje brzo donosi efekte.

Naš krajnji cilj je da ispunimo vaša očekivanja, i što je najvažnije – da vam pomognemo!

Piktogram01-400x400

Ukoliko još uvek niste probali Krauterhof proizvode ili samo želite da napravite zalihu svojih omiljenih Krauterhof proizvoda, možete ih poručiti online putem ovog linka.