Najčešća pitanja

Cene Krauterhof proizvoda se razlikuju od pakovanja proizvoda, kao i od prodajnog mesta. Najbolje je da posetite Aksu, Lilly ili DM drogeriju ili neku od bolje snabdevenih apoteka na teritoriji Republike Srbije. Ovde možete pogledati cene Krauterhof proizvoda na Aksa internet prodavnici.

Krauterhof proizvode možete kupiti u Aksa prodavnicama, Lilly i DM drogerijama ili ih naručiti putem njihovih internet prodavnica. Takođe, Krauterhof proizvode možete pronaći i u svim bolje snabdevenim apotekama na teritoriji Republike Srbije.

Zeleni i plavi Krauterhof konjski balzami su sa efektom hlađenja, dok je crveni Krauterhof konjski balzam sa efektom toplote.

Zeleni konjski balzam pomaže kod bolova u zglobovima i mišićima, reumatskih bolova, podstiče perifernu cirkulaciju, trenutno pomaže kod umora, sportskih povreda, upaljenih vena, otoka nogu i sprečava nastanak grčeva u mišićima. Pogodan je za masažu i pruža osećaj olakšanja nakon sportskih aktivnosti.

Crveni konjski balzam se preporučuje za bolove u zglobovima i mišićima jačeg intenziteta i hronične reumatske bolove i pomaže kod osećaja hladnoće u nogama i rukama. Ne preporučuje se upotreba kod proširenih vena i kapilara, kao i akutnih upala koštano-mišićnog sistema. Za razliku od zelenog, crveni je pogodan za zagrevanje mišića pre sportskih aktivnosti.

Plavi konjski balzam se preporučuje za negu kože kod bolova u zglobovima i mišićima, reumatskih bolova, loše periferne cirkulacije, sportskih povreda, upaljenih vena, umora i otoka nogu, a pogodan je za masažu i pruža osećaj olakšanja nakon fizičkih aktivnosti

Više o konjskim balzamima pogledajte ovde.

Krauterhof Anticelulit i Body lift gel dojilje mogu koristiti nakon prvih 40 dana, jer je porodilja do 40 dana nakon porođaja u posebnom stanju kada treba da bude obazriva sa primenom raznih preparata. Nakon toga može da koristi razne preparate, naročito one koji se mažu na kožu (deluju lokalno, nema sistemske resorpcije i npr. izlučivanja kroz mleko).