Akcije
23
дец

Idealan praznični poklon za sportiste – Kräuterhof Sport gel set

Za sve profesionalne sportiste, rekreativce i ljubitelje aktivnog života, imamo predlog savršenog poklona za predstojeće praznike – Kräuterhof Sport gel set. U setu se nalaze dva Kräuterhof sport gela (Hot i Cool) i poklon bežične bluetooth slušalice ili zvučnik. Sport gel HOT namenjen je za zagrevanje i pripremu mišica i zglobova pre fizičke aktivnosti, dok će sport gel COOL blagotvorno delovati na oporavak napetih mišića nakon fizičke aktivnosti. Da bi doživljaj treniranja bio potpun, slušajte omiljenu muziku uz bežične bluetooth slušalice ili zvučnik, koji dolaze kao poklon u ovim pakovanjima. Slušalice imaju ugrađen MP3 player (reprodukcija sa micro SD kartice)…

Opširnije

14
дец

Uz kupovinu crvenog konjskog balzama, krema sa nevenom na poklon

U svim bolje snabdevenim apotekama u toku je akcija gde uz kupovinu Kräuterhof proizvoda Konjski balzam sa efektom toplote – ekstra jak, na poklon dobijate Kräuterhof kremu sa nevenom u istoj mililitraži.Akcija važi za pakovanja od 100 i 250ml i traje dok traju zalihe.

11
јун

Vežbaj uz Kräuterhof sport gelove i osvoji poklon

U Lilly on line prodavnici za kupovinu Kräuterhof sport gelova čekaju vas pokloni, ranac za opremu i bežične slušalice. Za kupovinu jednog Kräuterhof sport gela (Cool ili Hot) na poklon dobijate ranac za sportsku opremu, dok za kupovinu oba (Cool i Hot) na poklon dobijate bežične slušalice. Akcija traje do kraja avgusta ili do isteka zaliha. Kupi svoj Kräuterhof sport gel ovde

14
мај

Najprodavanija anticelulit kolekcija na akciji u Lilly drogerijama

U svim Lilly drogerijama u zemlji, uključujući i internet prodavnicu, u toku je akcija koja obuhvata proizvode iz najprodavanije anticelulit kolekcije kod nas: Kräuterhof Anticelulit serum 100ml, Kräuterhof Anticelulit gel 250ml, Kräuterhof Anticelulit piling za telo 200ml, kao i proizvod namenjen za zatezanje i učvršćivanje kože Kräuterhof Body lift gel 200 ml. Ako kupite jedan od proizvoda koji su na akciji, dobijate popust od 30%, a za kupljena bilo koja dva akcijska proizvoda dobijate popust od 40% na zbir cena ta dva proizvoda. Akcija traje do 31. maja.

25
мар

Poklon uz kupovinu Kräuterhof Body lift gela

Od 01. aprila u Lilly drogerijama uz kupovinu Kräuterhof Body lift gela čeka vas POKLON, Body mass index merač sa mernom trakom/metrom. Kräuterhof Body lift gel je proizvod namenjen za zatezanje i učvršćivanje kože. Korišćenje gela preporučuje se osobama koje vežbaju, drže dijetu, žele da održe zategnutost kože, kao i starijim osobama kada fiziološki dođe do popuštanja tonusa kože. Nakon nanošenja, gel stvara prijatan i osvežavajući osećaj, a koža deluje svežije, zategnutije i mlađe. Gel je najbolje koristiti nakon vežbanja ili držanja dijete, kada se topi potkožno masno tkivo. Body mass index ili Indeks telesne mase je metoda računanja uhranjenosti….

Opširnije

23
јан

Omiljeni Kräuterhof proizvodi u jednom setu

U bolje snabdevenim apotekama širom zemlje dostupni su specijalni Kräuterhof setovi koji se sastoje od proizvoda upakovanih u praktičan neseser koji dolazi gratis. Cena seta je povoljnija u odnosu na zbir cena svakog proizvoda pojedinačno. U setu se nalaze tri Kräuterhof proizvoda u pakovanjima od 100ml: – original konjski balzam – konjski balzam sa efektom toplote ekstra jak i – mlečna krema sa pantenolom. Ova ponuda traje do isteka zaliha.

02
нов

Kräuterhof rođendanska akcija. Kad mi slavimo, vi dobijate!

Brend Kräuterhof slavi deset godina postojanja u Srbiji i tim povodom nagrađuje svoje verne kupce. Spremili smo dva specijalna rođendanska seta konjskih balzama, koji su dostupni u apotekama širom zemlje. Kupovinom crvenog konjskog balzama od 500ml, na poklon dobijate zeleni konjski balzam od 250ml. Kupovinom crvenog konjskog balzama od 250ml, na poklon dobijate zeleni konjski balzam od 100ml. I to nije sve! U svim maloprodajnim objektima u zemlji koji podržavaju našu rođendansku akciju, Kräuterhof šampone od 750ml dobijate po ceni 500ml. Kräuterhof rođendanska akcija traje od 1. do 30. novembra ili dok traju zalihe.