Aktuelnosti
02
окт

Plavi konjski balzam – novi proizvod u ponudi brenda Kräuterhof

Dobro poznata linija Kräuterhof konjskih balzama koja uključuje moćni tandem, zeleni i crveni, dobila je pojačanje u vidu novog člana, plavi konjski balzam sa intenzivnim efektom hlađenja.Poznato je da se hlađenje ledom tradicionalno koristi za ublažavanje bolova. Zato je Kräuterhof kreirao balzam prema novoj, ledenoj formulaciji – ledeno hladan za nikad jači efekat hlađenja.Preporučuje se za negu kože kod bolova u zglobovima i mišićima, reumatskih bolova, loše periferne cirkulacije, sportskih povreda, upaljenih vena, umora i otoka nogu. Takođe, pogodan je za masažu i pruža osećaj olakšanja nakon fizičkih aktivnosti.

27
јун

Kräuterhof kofeinski šampon double effect dobio nagradu „Izabrani proizvod godine“

Prema izboru potrošača u Srbiji, u kategoriji „Šamponi za specijalnu namenu“, proizvod Kräuterhof kofeinski šampon sa duplim efektom dobio je nagradu „Izabrani proizvod godine“. Ovo je najveća svetska nagrada za nove, poboljšane, promenjenje, inovativne proizvode koji pričinjavaju izuzetno zadovoljstvo kupcima. Dodeljuje se već 32 godine, trenutno u više od 40 država, sa istim ciljem: da potrošače savetuje u vezi s kupovinom najnovijih proizvoda na tržištu a proizvođače nagradi za kvalitet i inovativnost. Pobednički proizvodi biće obeleženi pečatom za Izabran proizvod godine koji garantuje kvalitet, inovaciju i zadovoljstvo potrošača.

27
мај

Brend Kräuterhof podržao 7. Vršačku trku uz stepenice

U nedelju 26. maja u Vršcu je održana tradicionalna 7. Vršačka trka uz stepenište. Ovu sportsku manifestaciju, kao jedan od sponzora, podržao je i brend Kräuterhof. Na ovogodišnjem izdanju trke, okupio se rekordan broj takmičara i takmičarki. Kroz ciljnu liniju u glavnoj muškoj i ženskoj trci je prešlo ukupno 170 takmičara. Pored trka u zvaničnom programu, održana je i revijalna šetnja na istoj stazi u kojoj je nastupilo oko 150 učesnika. Brend Kräuterhof je za prva tri takmičara koji su prosli kroz cilj u muškoj i ženskoj konkurenciji obezbedio paket proizvoda iz svog asortimana.

20
мај

Kräuterhof podržao jubilarni Somborski polumaraton

U nedelju 19. maja u Somboru održan je jubilarni 40. Somborski polumaraton. U najstarijoj uličnoj trci u Srbiji učešće je uzelo preko 1000 takmičara iz više od 15 zemalja. U okviru ove manifestacije trčane su tri trke, „Dukat“ trka od 7km, polumaraton od 21,1km i štafetna trka 3x7km. Kao brend koji promoviše zdrav način života i sportski duh, Kräuterhof je za pobednike sve tri trke obezbedio vredan paket sa poklonima iz svog asortimana.

20
мар

Kräuterhof – najprodavanija anticelulit kolekcija u Srbiji

Prema podacima Nielsen maloprodajnog indeksa brend Kräuterhof je rangiran kao prvi brend po količinskom učešću u kategoriji proizvodi protiv celulita na tržištu Srbije u periodu januar – decembar 2017. Kräuterhof, najprodavanija anticelulit kolekcija u Srbiji, sadrži tri proizvoda: Anticelulit gel, Power anticelulit serum i Anticelulit piling gel za tuširanje sa aloja verom i alantoinom. Svi proizvodi iz kolekcije idealni su za svakodnevnu upotrebu u kućnim uslovima, ali i u kozmetičkim i salonima za masažu.

16
јул

Izvučeni dobitnici Kräuterhof nagradne igre „Bol otklanja i put poklanja“

U subotu 14. jula izvučeni su dobitnici nagradne igre „Bol otklanja i put poklanja“. Kräuterhof je nagradio 113 učesnika sa sledećim nagradama: – prva nagrada – 3 vaučera agencije Big Blue u vrednosti od 500 evra za putovanje po izboru – druga nagrada – 10 Capriolo bicikala – treća nagrada – 100 paketa Kräuterhof proizvoda. Spisak svih dobitnika možete pročitati ovde Čestitamo srećnim dobitnicima i zahvaljujemo se svima koji su učestvovali u nagradnoj igri.

15
јун

Počela Kräuterhof nagradna igra „Bol otklanja i put poklanja“

U petak 15. juna počela je velika Kräuterhof nagradna igra koja će trajati do 14. jula. Kräuterhof će nagraditi 113 učesnika sa sjajnim nagradama: – prva nagrada – 3 vaučera agencije Big Blue u vrednosti od 500 evra za putovanje po izboru – druga nagrada – 10 Capriolo bicikala – treća nagrada – 100 paketa Kräuterhof proizvoda. Kako učestvovati u nagradnoj igri? Kupite bilo koja dva Kräuterhof konjska balzama i pošaljite broj računa: 1. putem SMS-a sledeće sadržine na broj 3322 KON(razmak) BROJ FISKALNOG RAČUNA (razmak) IME (razmak) PREZIME ili 2. putem sajta www.krauterhof.rs/nagradna-igra. Neophodno je da oba kupljena proizvoda…

Opširnije

27
нов

Brend Kräuterhof uzeo učešće na Sajmu sporta

Na Beogradskom sajmu u hali 1, od 24. do 26. novembra, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, održan je sajam sporta. Slogan šestog po redu sajma bio je „Srbija, zemlja sporta“. Kao brend koji podržava sport i zdrave stilove života, Kräuterhof je svojim učešćem podržao ovu manifestaciju. Na izložbenom štandu Kräuterhof je predstavio proizvode iz svog bogatog proizvodnog portfolia sa akcentom na konjske balzame, gavez gel i ostale proizvode koji treba da se nađu u rancu svakog sportiste, profesionalca ili rekreativca.

13
нов

Uspešan nastup brenda Kräuterhof na trećem Women fest-u

U atrijumu tržnog centra „Delta City“, pod sloganom My choice, 10. i 11. novembra održan je treći po redu Women fest koji je okupio brojne izlagače sa programima namenjenim modernoj i uspešnoj poslovnoj ženi. Ovu manifestaciju svojim učešćem podržao je i brend Kräuterhof. Na izložbenom štandu Kräuterhof je predstavio proizvode iz svog bogatog proizvodnog portfolia, konjske balzame, kreme i gelove, kao i proizvode za negu kose i anticelulit proizvode.

02
окт

Kräuterhof podržao prvu Granfondo biciklističku trku u Srbiji

U nedelju 1. oktobra u Beogradu je održana Prva Granfondo biciklistička trka u Srbiji. Ovu sportsku manifestaciju, kao jedan od sponzora, podržao je i brend Kräuterhof. Granfondo biciklistička trka okupila je 500 takmičara iz 17 zemalja sveta, a vozilo se na dve trase, dužine 75 i 126 kilometara. Biciklizam važi za jedan od fizički najzahtevnijih sportova, pa se brend Kräuterhof sa svojim dobro poznatim konjskim balzamima, pobrinuo da vozačima posle završene trke pruži podršku i pomoć. Na cilju trke fizioterapeuti iz Visoke sportske i zdravstevne škole dočekivali su učesnike trke i masažom sa Kräuterhof konjskim balzamima im otklanjali bol i…

Opširnije