25
мар

Poklon uz kupovinu Kräuterhof Body lift gela

Od 01. aprila u Lilly drogerijama uz kupovinu Kräuterhof Body lift gela čeka vas POKLON, Body mass index merač sa mernom trakom/metrom.

Kräuterhof Body lift gel je proizvod namenjen za zatezanje i učvršćivanje kože. Korišćenje gela preporučuje se osobama koje vežbaju, drže dijetu, žele da održe zategnutost kože, kao i starijim osobama kada fiziološki dođe do popuštanja tonusa kože. Nakon nanošenja, gel stvara prijatan i osvežavajući osećaj, a koža deluje svežije, zategnutije i mlađe. Gel je najbolje koristiti nakon vežbanja ili držanja dijete, kada se topi potkožno masno tkivo.
Body mass index ili Indeks telesne mase je metoda računanja uhranjenosti. Body Mass Index se izračunava vrlo jednostavno, a temelji se na odnosu telesne težine i visine osobe. Body mass index merač će vam pokazati da li se nalazite u okviru normalne težine, ili se približavate prekomernoj ili smanjenoj telesnoj težini. Takođe, Body mass index merač sadrži mernu traku/metar, kojom možete meriti obim tela u svakom trenutku.
#OstaniKodKuće i poruči svoj Kräuterhof Body lift gel ovde

Ova ponuda traje do isteka zaliha.

#OstaniKodKuce #VezbajKodKuce
Dočekaj leto zategnuta uz Kräuterhof

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.