30
jun

Tri dame prihvatile Krojterhof izazov

Ljiljana, Slavica i Ljubica su prihvatile Krojterhof izazov koji će trajati deset nedelja. U ovom periodu, ove tri dame će pokušati da se uz pomoć vežbanja, regulacije ishrane i anticelulit masaža uz korišćenja Krojterhof preparata otarase celulita.

Za uspeh u ovom izazovu neophodno je pravilno vođenje procesa treninga u sadejstvu sa dobrom i izbalansiranom ishranom. Ishrana će biti takva da sa jedne strane obezbedi dovoljan unos svih važnih nutritijenata, a sa druge strane da obezbedi najpre dnevni, a zatim i u dužem vremeskom periodu kalorijski deficit. Za pravilno vođenje treninga biće zaduženi treneri iz M&A trening tima.

Sa nestrpljenjem očekujemo finalni rezultat i nadamo se da će naše dame uspešno savladati sve izazove koji su pred njima.

1 Response

  1. Ja bih zelela da se prikljucim eksperimentu,ali sam nazalost daleko od Beograda.
    Vezbam stalno,imam i tarapeutkinju,ali sam tesko pokretna,a tako bih zalela da svoje stanje bar malo popravim,te olaksam zivot i sebi i ostareloj majci,koja ima probllema,tesko se i ona vec krece,ne izlazi iz kuce,a primorana je da mi pomaze,jer zivimo same.
    A nekako osecam da bi mogla bar malo poboljsati svoje stanje,mada mi izgleda treba savet strucnjaka.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.